Commissies

Commissies nemen een belangrijke plaats in in onze vereniging. Op deze pagina stellen we ze aan je voor samen met de leden.

Interesse om actief te worden? Nieuwe commissieleden zijn altijd welkom. Neem contact op!

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie verzorgt alle gezelligheidsactiviteiten. Borrels, barbecues, bier, poolen, sushi, weekendje weg, bowlen, stappen, films en meer.

Activiteitencommissie 2017 - 2018

Activiteitencommissie 2017 – 2018

Commissaris: Lotte
Bestuursbuddy: Demi
Leden: Denise, Dominique, Lévi, Lotte, Max, Monique

Social Media commissie

Deze commissie verzorgt de promotie van Spartacus en al onze activiteiten op online gebied! Zij zorgen er voor dat Spartacus goed vertegenwoordigd is op alle social media platforms, waaronder Instagram en Snapchat.

Bestuursbuddy: Paul
Leden: Lotte, Denise, Lévi, Stephanie, Mitchel, Sanne

Media, Design & Communicatie commissie

Deze commissie maakt de mooiste kiekjes van onze Spartanen tijdens onze activiteiten. Daarnaast zijn zij meesters in foto- en videobewerking waarmee zij al ons online en offline promotiemateriaal verzorgen.

Commissaris: Paul
Bestuursbuddy’s: Paul, Demi
Leden:

Commissie Bouw

Deze commissie verzorgt het fysieke werk en hebben ons al voorzien van een spijkerbroekhang stellage voor de TOP week, deadliftplatformen voor in het SC en een wedstrijdplankier volgens IPF specificaties.

Commissaris: vacant
Bestuursbuddy:
Leden:

Powerliftingcommissie

Deze commissie onderhoudt het contact met de powerliftingbond, onze wedstrijdleden en heeft de leiding over de organisatie van zowel landelijke als interne wedstrijden. Ook zorgen ze dat het scorebord in de gym altijd up-to-date is.

Commissaris: Chris
Leden: Mitchel, Peter en Sven

Tech Team

Het Tech Team draagt zorg voor de website, het forum, het inschrijfsysteem en de e-mailinfrastructuur. Hierbij hoort de ontwikkeling, het up-to-date houden, de optimalisering en het voorkomen van downtime van onze systemen.

Commissaris: Chris
Bestuursbuddy: Paul
Leden: Achmad en Jules

Tech Team lid in actie

Op de foto is Tech Team lid Chris in actie te zien met een Yoke walk.