Spartacus is de vereniging in Tilburg voor iedereen die bezig is met krachtsport en fitness. Wij bieden een platform voor iedere student om zijn of haar doel (zo efficiënt mogelijk) te bereiken. Denk hierbij aan gespierder worden, fit worden, je bikinilichaam bereiken, sterker worden of als assistentie voor een andere sport.

Wij zijn er voor de beginner tot en met de gevorderde wedstrijdatleet en brengen dat samen in één van de grootste studentensportverenigingen van Tilburg. Wij organiseren zowel theoretische als praktische clinics over trainen, voeding en hoe je dit in je studentenleven past. Door samen te trainen motiveren we elkaar en vergeet natuurlijk niet al onze ledenkortingen en gezelligheidsactiviteiten!

Wij trainen in en zijn gebonden aan het Tilburg University Sports Center. Om lid van Spartacus te kunnen worden is een sportabonnement bij het Sports Center vereist. Wij hebben naast onze clinics geen vaste trainingsuren, maar moedigen samen trainen aan door onze Trainings Sync. Hierdoor ben je altijd voorzien van een trainingspartner!

Zie jij ondertussen ook alle voordelen in die Spartacus te bieden heeft? Twijfel dan niet langer en word lid! Als je nog vragen hebt, twijfel niet om contact op te nemen, kom een keer langs of train vrijblijvend mee!

Het TIlburg University Sports Center: Onze gym, sponsor en huisvester!
Tilburg University Sports Center:
Onze gym, sponsor en huisvester!
Documenten
Pagina’s
Apps