T.S.S.V. Spartacus nu aangesloten bij KNKF – Sectie Powerlifting

Als vereniging is T.S.S.V. Spartacus nu aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessfederatie – Sectie Powerlifting (aangesloten bij NOC*NSF). De meeste leden van ons zullen al bekend zijn met de bond door Ziyed, die sinds jaar en dag onze squat, deadlift en bankdruk clinics verzorgt. Met dit lidmaatschap willen we enerzijds nog meer professionele kennis in huis halen, anderzijds geeft dit de mogelijkheid voor onze leden om zich nog meer te motiveren en mee te doen met wedstrijden. Daarnaast is dit op lange termijn ook de eerste stap naar een Nederlands Studenten Kampioenschap. Als laatste hopen wij met dit lidmaatschap het management van het Sports Center te motiveren om meer te investeren in krachtsport en hierbij ook rekening te houden bij de indeling van het verbouwde Sports Center.

nederlandse-powerliftingbond-npb-knkf-powerlifting

Geplaatst in Nieuws