Dominique genomineerd voor Wall of Fame!

Bij Spartacus zijn wij trots op onze ex-voorzitter Dominique van Deursen! In haar tijd als (vice-)voorzitter heeft zij namelijk niet alleen onze vereniging goed bestuurd en haar bachelor keurig afgerond, maar heeft ze ook geregeld goede wedstrijden gedraaid. Tevens is ze momenteel actief lid namens de Activiteiten commissie en bezoekt ze nog altijd trouw vrijwel al onze activiteiten.

Dominique in actie op de DRC Cup in Tilburg

Voor haar prestaties met onder andere een tweede plek op het World University Powerlifting Cup in Zuid-Afrika is Dominique genomineerd voor de Wall of Fame. Zij maakt nu kans om haar naam vereeuwigd te zien worden in het Tilburg University Sports Center. Een hele mooie eer natuurlijk! Maar winst is allerminst zeker. Wij willen daarom al onze studerende websitebezoekers oproepen een stem uit te brengen op onze Dominique! Dit kan via onderstaande link:

https://wof2017.weebly.com/vote.html.

Nog maar twee dagen tijd om te stemmen, dus haast is geboden!

Dominique met een tweede plek op de World University Powerlifting Cup in Zuid-Afrika

 

TSKV Spartacus naar de World University Powerlifting Cup!

Volgende week vindt de World University Powerlifting Cup plaats in Potchefstroom, Zuid-Afrika. De Nederlandse delegatie bestaat dit jaar uit onze wedstrijdleden Dominique van Deursen en Roel van Etten. Onder leiding van bondscoach en trainer Pjotr van den Hoek zullen zij hier Tilburg University en Nederland gaan vertegenwoordigen.

Powerlifting is de krachtsport waarbij je zo veel mogelijk gewicht verzet bij de squat, bench press en deadlift. Iedere atleet krijgt hiervoor per discipline drie pogingen om deze correct uit te voeren. Tijdens de WUPC strijden studenten van de gehele wereld om het hoogste totaal op deze oefeningen in hun gewichtsklasse te behalen.

In het Tilburg University Sports Center zijn Dominique en Roel natuurlijk geen onbekenden. Dominique is voorzitter van de studenten krachtsportvereniging Spartacus en Roel is vice-voorzitter. Ook behaalde Dominique al op het NK Junioren eerder dit jaar de eerste plaats. Dat studenten powerlifting groeit in populariteit blijkt wel uit animo voor de wedstrijden die de vereniging organiseert. Komende oktober organiseert Spartacus ook weer het Nederlands Studenten Kampioenschap Powerlifting in Tilburg.

Roel doet mee in de 83.0 kg klasse en zal gaan tillen op woensdag 12 juli om 16.00 uur. Dominique zal donderdag 13 juli om 13.00 uur meedoen in de 84.0 kg klasse.

De wedstrijd is live te volgen via: http://goodlift.info/live.php

Roel op de DRC Cup 2017

Dominique op het EK Junioren 2017 in Denemarken

Powerlifting coaching beschikbaar dankzij Sports Center!

Nieuw ledenvoordeel: Titan Netherlands

titan-netherlands-logoTitan Netherlands verkoopt kleding en andere krachttraining toebehoren gericht op powerlifting. Wraps, kneesleeves, deadliftsokken, riemen, singlets en nog veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om nieuwe PR’s neer te zetten!

Al sinds 1981 richt Titan Support Systems zich op innovatie en kwalitatieve producten voor powerlifting. Het is niet voor niets dat de sterkste powerlifters van de wereld Titan gebruiken. Samen met een groeiend aantal powerlifters binnen de vereniging, zijn wij heel trots deze samenwerking aan te mogen kondigen!

Naast hun sponsoring van het NSK Powerlifting deze zaterdag, bieden zij vanaf nu alle Spartanen 10% korting op het gehele assortiment (m.u.v. aanbiedingen en riemen).

Wil je iets bestellen? Neem dan contact op met Dominique of Laura. Zij handelen het bestelproces voor je af, helpen je met de juiste maten en beantwoorden natuurlijk al je vragen!

Bekijk het assortiment op: http://titanwebshop.nl

Spartacus Promovideo! (Zomer 2016)