(Nederlands (Dutch)) Voedingsclinic Berend Buil


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Allemaal weten we dat trainen essentieel is voor spiergroei en staan we elke week te zwoegen in de gym. Maar hoe belangrijk is voeding?

Wat we alvast kunnen verklappen is dat voeding heel belangrijk is voor krachtsport. Om zoveel mogelijk gains te bouwen willen we jou hier bewust van maken en organiseren wij een voedingsclinic! De clinic zal plaatsvinden op 25 oktober van 19.00-20.30 uur in lokaal RTZ 102 van Tilburg University (Cobbenhagenlaan 109).

In deze clinic zal voedingsexpert Berend Buil in gaan op alles wat met voeding en krachtsport te maken heeft. Hij zal behandelen wat calorieën en macro’s nou precies zijn, wat bulken en cutten is, hoe je dit het meest effectief kan doen en ook vol kan houden. Wil je als student gewoon af en toe van een biertje/wijntje kunnen genieten? Berend legt je uit hoe!

Alle leden zijn van harte welkom bij deze clinic. Ben je nog geen lid van Spartacus? Kijk dan hier op www.tskvspartacus.nl/inschrijven