(Nederlands (Dutch)) Theoretische clinic door Richard Bell


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Inschrijven = verplicht!

Hoe doorbreek je een plateau? Hoe stel je een efficiënt trainingsschema samen als je maar beperkte tijd hebt om te sporten? Welke voeding heeft invloed op krachttoename / hoe train ik naar een naar een piek toe. Wat voor invloed hebben hormonen op je gains, en wat voor invloed hebben gains op je hormonen?

Op 6 februari van 19:00 tot 22:00 uur komt Richard Bell van Bell Coaching jou vertellen hoe het zit en wat je het beste kan doen. Richard Bell is bekend van onder andere de Bayesian Personal Training Cursus en zijn online coaching waarbij training en voeding gepersonaliseerd worden. Het is dus niet alleen van belang dat je een effectief trainingsschema hebt, maar dat deze ook bij je past en je het vol kan houden.

Er kunnen zich maximaal 30 personen inschrijven voor deze clinic, waarbij onze eigen leden voorrang krijgen. Zowel leden als niet-leden kunnen zich t/m maandag 4 februari via onderstaande link inschrijven. Zijn er hierna nog plekken over voor niet-leden, dan geldt het principe ´first come, first serve´. Wees er dus snel bij!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8XBBkpgXr47ba1t64Fo9mYs9qmZpLGClRhuR6l8tO8SzLng/viewform?usp=sf_link

Ben je nog geen lid, maar wil je dat wel worden? Ga dan naar onderstaande link en schrijf je in.
https://tskvspartacus.nl/nl/lid-worden/inschrijven/