(Nederlands (Dutch)) Theoretische Clinic Borst


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

chesttheo

Altijd al willen weten hoe je een impressive chest en massive schouders ontwikkelt? Dat dachten wij al! Daarom heeft Spartacus voor jou 2 clinics georganiseerd, zowel een theoretische en een praktische clinic, geheel gefocust op het trainen van de borstspieren en het niet gebruiken van je schouders of juist je schouders laten branden!
De theoretische clinic zal plaatsvinden op 16 februari, waarbij je alles zal worden uitgelegd over de anatomie van de borst en hoe je deze spieren het best tijdens je training kunt aanspreken. Daarnaast zal ook de werking van de schouders worden uitgelegd en hoe je deze buiten een oefening kan houden of juist in je oefening kan gebruiken.

Kortom, alles over hoe we deze twee mooie spiergroepen as big as possible kunnen krijgen!

Deze clinic is ook voor niet-leden. Ideaal om eens kennis te komen maken dus! Je bent van harte welkom! Let wel, deel 2 is alleen voor leden.

Noteer ook alvast in je agenda: Deel 2 van deze clinic “Toepassen in de praktijk!”