(Nederlands (Dutch)) The Mental Game Clinic


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

the-mental-game

Hard trainen is natuurlijk een relatief begrip, maar als krachtsporter moet je op zoek naar een grens om zoveel mogelijk uit elke training te halen. Vaak heb je namelijk meer in je mars dan je zelf denkt! Doorgaan tot je moet huilen of zo misselijk bent dat je niet meer kan, daar kijken we niet raar van op. En soms gaat de ene training beter dan de andere, daar is niks aan te doen… of toch wel? Heb jij je wel eens afgevraagd hoe je elke training het beste uit jezelf haalt? Dan is deze clinic iets voor jou!

Berend zal je alles vertellen over hoe je jezelf – maar natuurlijk ook je trainingsbuddy – kunt voorbereiden, motiveren en pushen voor en tijdens je training.

Over de clinicgever:
Berend is naast krachttrainer van de wedstrijdroeiers van TSRV Vidar hoofdtrainer bij Neoli Performance Center. Hij heeft de cursus Bayesian bodybuilding van Menno Henselmans afgerond en is ervaren op het gebied van programmering van voedings- en trainingsschema’s.

www.berendbuil.com