Strength Meet – Summer Edition


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Is jouw doel sterker worden? Wil je je voortgang meten op kracht en progressie gaan maken op de squat, bench press en deadlift? Ga jij jouw naam vereeuwigen op ons scorebord?

Naast het trainen voor je droomfysiek, zijn we er natuurlijk ook voor Spartanen die trainen om sterker te worden. Met deze wedstrijd meten we hoe sterk je bent aan de hand van de drie powerlifting disciplines; squat, bench press en deadlift. Voor ieder niveau een motivator en ideaal om je progressie te (gaan) meten.

Aanmelden?

Stuur even een mail naar powerlifting@tskvspartacus.nl met hierin je gewenste klasse (zie gymbord voor de klasses) en openingsbeurten voor iedere oefening. Dan plaatsen wij je op de nominatielijst.
Er zijn bij deze wedstrijd maar 16 plaatsen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Ben je een beginner?

Dan is dit de ideale mogelijkheid om eens kennis te maken met deze competitiesport! Je bent van harte welkom.

Geen lid van Spartacus?

Ook met alleen een jaarabonnement bij ons Sport Center ben je van harte welkom! Helaas kun je dan niet op het scorebord komen.
Ook toeschouwers zijn van harte welkom om aan te moedigen!

Welke regels gelden er?

Bekijk het reglement hier op deze pagina.

Powerliftkleding nodig?

Bij deze Strength Meet zijn lange sokken verplicht bij het deadliften! Mocht je deze niet hebben, kun je deze ter plekke aanschaffen voor 9 euro. Geef van tevoren even je maat door via bovenstaand emailadres.

Tijdsschema (onder voorbehoud):

18:30 – 19:00 uur: Inwegen en opwarmen
19:00 uur: Aanvang wedstrijd

Locatie

Zaal 2B (zaal met de klimwand)