(Nederlands (Dutch)) Squat Clinic o.l.v. Pjotr van den Hoek


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

squatclinic-pjotr

Bij deze clinic staat één van de moeilijkste oefeningen in de spotlight: namelijk de squat! Wil jij graag je techniek verfijnen? Dan is deze clinic iets voor jou.

Deze clinic wordt gegeven door sterkste powerlifter van Nederland: Pjotr van den Hoek. Pjotr bezit Europese en internationale records, squat zelf 300+ kg en maakt deel uit van het Executive Board van de International Powerlifting Federation (IPF). Kortom, wij zijn ontzettend trots deze clinic aan te mogen bieden!

De clinic zal in kleine groepjes van 8 personen (4 personen per squatrack) op 18 oktober in het Sports Center gehouden worden. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht van Pjotr en kan dus optimaal aan zijn/haar techniek werken.

Inschrijven kan via deze pagina tot en met zondag 16 oktober. Zorg dat je er op tijd bij bent, want het aantal plekken is beperkt! Mocht de clinic onverhoopt vol zijn, zal er bij voldoende animo nog een vervolg op deze clinic komen waarbij je voorrang krijgt.

Deze clinic is alleen voor leden en is gratis toegankelijk. Nog geen lid? Schrijf je snel in!

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er een tijdsschema bekend gemaakt worden.

 

_______________________________________________________________________

LET OP: Vanwege een groot aantal aanmeldingen is deze clinic VOL! We zijn enorm blij met het grote animo, en daarom zullen we in de nabije toekomst nog een praktische squatclinic plannen. Heb je je niet kunnen inschrijven, maar had je er wel graag bij geweest? Geen nood! Stuur ons een berichtje of meld je aan op de reservelijst en we zorgen er voor dat je bij de volgende clinic voorrang krijgt, of alsnog deel kunt nemen bij afmeldingen 🙂