Squat clinic with Pjotr van den Hoek!


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Bij deze clinic staat één van de moeilijkste oefeningen in de spotlight: namelijk de squat! Wil jij graag je techniek verfijnen? Dan is deze clinic iets voor jou.

Deze clinic wordt gegeven door sterkste powerlifter van Nederland: Pjotr van den Hoek. Pjotr bezit Europese en internationale records, squat zelf 300+ kg en maakt deel uit van het Executive Board van de International Powerlifting Federation (IPF). Kortom, wij zijn ontzettend trots deze clinic aan te mogen bieden!

De clinic zal in kleine groepjes van 8 personen (4 personen per squatrack) op 2 mei in het T-kwadraat worden gehouden. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht van Pjotr en kan dus optimaal aan zijn/haar techniek werken.

Inschrijven kan via de onderstaande link tot en met zondag 30 april. Zorg dat je er op tijd bij bent, want het aantal plekken is beperkt.

Deze clinic is alleen voor leden en is gratis toegankelijk.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er een tijdsschema bekend gemaakt worden.

INSCHRIJVEN: https://goo.gl/forms/tNr08uBYgZZeimwY2