(Nederlands (Dutch)) Spartacus Ledenweekend: Katwijk aan Zee


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Zon, zuipen, zieke… In het weekend van 11 op 12 mei is het zover, het Spartacus ledenweekend! Dit jaar gaan we naar Katwijk aan zee! Wat kun je van dit weekend verwachten? Zaterdagochtend vertrekken we met auto’s en/of openbaar vervoer naar het strand. Bij aankomst heb je tijd om je (zelf verzorgde) lunch op te eten, waarna de rest van de middag gevuld is met leuke activiteiten. (De activiteiten zijn afhankelijk van het weer, natuurlijk hopen wij op heerlijk zonnig weer).

Het uiteindelijke bedrag voor het middagprogramma, het verblijf en eten zal rond de 60 euro liggen. Waarbij uiteraard je avondeten en drank nog bij komt. Wat betreft het vervoer: je mag zelf bepalen of je met de auto of het openbaar vervoer gaat. Ga je met de auto? Laat dat dan even weten, dan kunnen er namelijk mensen meerijden en kun jij de brandstofkosten delen. De mensen die geen gratis OV hebben zullen hierbij voorrang hebben zodat het voor iedereen het goedkoopst is. We zullen van tevoren een plek afspreken waar we meeten.

Aangezien er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn werken wij met een inschrijfformulier. Hier geld: wie het eerst komt, die het eerst maalt. De inschrijving start maandag 18 maart om 20:00. Deze verschijnt op Facebook en in beide Spartacus groepsapps.

Link naar de facebook pagina:
https://www.facebook.com/events/481919569013450/