(Nederlands (Dutch)) Spartacus Ledenweekend


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Schip ahoi, het Spartacus Ledenweekend komt eraan! In het weekend van 3 en 4 maart gaan we naar Groningen om de stad onveilig te maken. Wat kun je van dit weekend verwachten? Zaterdagochtend vertrekken we met auto’s en/of openbaar vervoer richting het noorden. Bij aankomst heb je tijd om je (zelf verzorgde) lunch op te eten, waarna de rest van de middag gevuld is met een leuke activiteit: “Wie is de rat?”

Het verblijf is werkelijk spectaculair; we slapen namelijk met z’n allen op een zeilschip midden in het centrum! Op het schip zijn 13 hutten, 3 douches, 3 toiletten en een gezamenlijke ruimte aan boord.
’s Avonds gaan we uit eten en wanneer we een goede bodem gelegd hebben duiken we de stad in . De volgende ochtend zullen we gezamenlijk ontkateren met een ontbijtje verzorgd door Spartacus. Hierna vertrekken we weer naar Tilburg maar voor wie wil blijven is dat ook mogelijk.

Het uiteindelijke bedrag voor het middagprogramma en het verblijf zal rond de 50 euro liggen (hangt af van het aantal personen dat mee gaat) waarbij uiteraard je avondeten en drank nog bij komt. Wat betreft het vervoer: je mag zelf bepalen of je met de auto of het openbaar vervoer gaat. Ga je met de auto? Laat dat dan even weten, dan kunnen er namelijk mensen meerijden en kun jij de brandstofkosten delen. De mensen die geen gratis OV hebben zullen hierbij voorrang hebben zodat het voor iedereen het goedkoopst is. We zullen van tevoren een plek afspreken waar we meeten.

Hoe schrijf je je in? Je aanmelding geldt wanneer je 30 euro overmaakt naar NL03RABO0301097410 tav T.S.K.V. Spartacus met omschrijving “LEDENWEEKEND + NAAM + AUTO/(GRATIS)OV” De deadline voor de inschrijving is 8 februari 2018. Er kunnen maximaal 30 personen mee en wie het eerst komt, wie het eerst maalt!