(Nederlands (Dutch)) Praktische Benen & Billen Clinic


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Build that booty!

Wil je gespierdere benen en billen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of welke oefeningen nou echt bijdragen aan die bubble butt? Dan is deze clinic perfect voor jou!

In deze praktische clinic zal Sophie Krielaart je op weg helpen door de meest effectieve been- en biloefeningen met jullie te oefenen. Geen droge theorie dus, maar gelijk zelf uitvoeren! Het doel van deze clinic is om je de oefeningen goed uit te laten voeren zodat je deze zelf kunt toepassen in je eigen trainingen. Sophie doet al een tijd mee aan wedstrijden en is inmiddels expert op het gebied van benen en billen trainen.

De clinic is gratis voor leden en zal plaatsvinden op 8 november van 19.00 tot 20.30 uur in het T-Kwadraat. Zowel vrouwen als mannen worden aangemoedigd om te komen, want wie houdt er nou niet van een goede been- en bilpartij? 😉

Ben je nog geen lid, maar wil je dat wel worden? Ga dan naar onderstaande link en schrijf je in.
https://tskvspartacus.nl/nl/lid-worden/inschrijven/