(Nederlands (Dutch)) Physique Contest + 7-punts vetmeting


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

poster physique 2015

Ook graag een betrouwbaar en goed beeld van je vetpercentage? Dat kan! Op deze avond organiseert Spartacus een 7-punts vetmeting, hierbij wordt op 7 verschillende punten gemeten. Heel veel dichterbij 100% nauwkeurigheid gaat het niet worden!

Tevens is deze meting de start van de Physique Contest. Dé contest voor zowel mannen als vrouwen die met hun uiterlijk bezig zijn! Deze contest gaat door tot juni. Door mee te doen aan de contest worden voor de vetmeting foto’s gemaakt waarbij je poseert, de verplichte poses zijn front- en back double biceps en benen. Houd je verder niet in, meer poses mogen ook!

Het gaat bij deze contest om je progressie over de hele periode, de jury zal de voor en na foto’s met elkaar vergelijken en op basis van de vooruitgang wordt een winnaar gekozen. De winnaar gaat uiteraard met een mooie prijs naar huis.

Het programma (onder voorbehoud, kan een beetje schommelen door inschrijvingen):

  • 20:00 Foto’s voor de vrouwelijke contest deelneemsters
  • 20:30 Vetmeting vrouwen
  • 21:00 Foto’s voor de mannelijke contest deelnemers
  • 21:30 Vetmeting mannen

Spelregels:

  • Doe de verplichte poses
  • Log minimaal 1 keer in de week in de  ‘Persoonlijke logjes’-sectie  op het forum, met lichaamsgewicht, mogelijk progressiefoto’s etc.
  • De contest eindigt bij de vetmeting in de zomer, weer met foto’s. Voor deelname aan de contest is het verplicht om ook bij dit evenement aanwezig te zijn en te shinen.

May the gains be with you!

Ps. Denk aan onze vetmeters: beharing op de buik/borst/rug graag even weg scheren. 😉