NK Powerlifting Classic 2018

Op 21 en 22 april aanstaande organiseert T.S.K.V. Spartacus onder auspiciën van KNKF – Sectie Powerliften het NK Powerlifting Classic 2018!

Powerlifting is de krachtsport waarbij je in één keer zo veel mogelijk gewicht verzet bij de squat, bench press en deadlift. Iedere atleet krijgt hiervoor per discipline drie pogingen om deze correct uit te voeren.

Het Nederlands Kampioenschap zal plaatsvinden in het Tilburg University Sports Center. Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen bij deze wedstrijd. Toegang is gratis!

Nominaties en inschrijven

Voor deze wedstrijd dien je je gekwalificeerd te hebben tijdens een officiële classic wedstrijd na 22 april 2017. Bekijk de eisen hier op de website van de bond.

Naast lidmaatschap van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften, dien je ook de Nederlandse identiteit te bezitten. Dit kan alleen aangetoond worden met een geldige identiteitskaart of geldig paspoort tijdens de weging (dus geen rijbewijs!).

Alle deelnemers dienen het formulier ‘Verklaring kostenverdeling doping-gerelateerde overtredingen’ (.DOCX; online ondertekenhulp: hier) ondertekend aan te leveren voor het einde van de inschrijvingstermijn bij bondsecretaris Henk Keizer (hc.keizer@quicknet.nl). Atleten die dit formulier niet tijdig aanleveren worden uitgesloten van deelname.

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 30 maart en het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 20 euro (+ administratiekosten).

Gewichtsklasse wijzigen of afmelden?
Stuur hiervoor een e-mail naar powerlifting [@] tskvspartacus [.] nl. Het wijzigen van de gewichtsklasse is mogelijk tot en met vrijdag 30 maart.

Social Media

#NKpowerliften

Livestream op YouTube. Meer info volgt.

Stands

Dit weekend zullen aanwezig zijn met hun producten:

Ook interesse? Neem contact op voor meer informatie.

Dankwoord

Wij willen graag iedereen bedanken die deze wedstrijd mogelijk maakt. Waaronder (op alfabetische volgorde):


Evenementgegevens