(Nederlands (Dutch)) How to coach on a powerlifting meet clinic


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tijdens deze clinic leer je zowel de powerlifting wedstrijdregels als over de begeleiding van de atleet en natuurlijk beurtkeuzes. Wanneer en hoe mag ik de 3e beurt deadlift wijzigen? Wanneer de 3e bench press? Wat is een lotnummer? Hoe kan ik het beste opwarmen? Mogen de openers gewijzigd worden? Kortom, hier moet je ook bij zijn ook als deelnemer!

Ideaal voor het NSK en daarnaast hebben we met het NK in december veel coaches nodig, dus alle hulp is welkom! Ook als je zelf niet lift!

Toegang alleen voor studenten, Spartanen en deelnemers & coaches van het NSK.

Over de spreker

Pjotr is een van de sterkste powerlifters van Nederland, heeft internationale records op zijn naam staan, is bondscoach junioren, is internationaal scheidsrechter en zit in het bestuur van de International Powerlifting Federation. Daarnaast geeft hij ook regelmatig clinics bij onze vereniging én coacht hij ons wedstrijdteam.