The logic behind exercises Clinic


Event Details


logicclinic

Heb jij je wel eens afgevraagd wat het precieze verschil is tussen het uitvoeren van een oefening met een dumbell en met een kabel? Of hoe je beoordeelt of een oefening goed is (voor jou)? Of welke soorten weerstand er zijn en hoe die verschillen van elkaar?

Wij ook!

Antwoord op dit soort vragen zul je krijgen bij de ‘Logic behind exercises’ Clinic op woensdag 25 november, waarbij Michel van Gelder je alles zal uitleggen over hoe (maar vooral waaróm op die manier) je bepaalde oefeningen het beste kan uitvoeren en waar je op moet letten tijdens je trainingen. Kleine veranderingen in de uitvoering van je oefeningen kunnen namelijk grote veranderingen in het resultaat dat je behaalt opleveren.

We hopen jullie hier allemaal te zien!

Little side note: We beginnen natuurlijk met de basics, maar om eens flink in te kunnen gaan op de wetenschap – want daar houden Spartanen van – is het leuk om je alvast in te lezen en enige voorkennis op te doen over het trainen en aanspreken van verschillende spiergroepen. Zie voor alle achtergrondinformatie ons forum!