(Nederlands (Dutch)) Clinic Trainingsschema opstellen – Richard Bell


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Hoe stel je nou precies een trainingschema op? Het simpelweg bij elkaar gooien van oefeningen is nou niet bepaald de meest effectieve manier om je doel te bereiken.

Op 10 april van 18.30-21.30 uur komt Richard Bell van Bell Coaching jou vertellen hoe het wél moet. Richard Bell is bekend van onder andere de Bayesian Personal Training Cursus en zijn online coaching waarbij training en voeding gepersonaliseerd worden. Het is dus niet alleen van belang dat je een effectief trainingschema hebt, maar dat deze ook bij je past en je het vol kan houden.

Voor een goede basis is er eerst een theoretisch gedeelte omtrent volume en frequentie van trainen, waarna er wordt overgegaan op de selectie van oefeningen en welke trainingsmethodieken je kunt gebruiken. Hierna zullen er praktische casussen behandeld worden om alles wat je hebt geleerd toe te kunnen passen.

Er kunnen zich maximaal 30 personen inschrijven voor deze clinic, waarbij onze eigen leden voorrang krijgen. Zowel leden als niet-leden kunnen zich t/m vrijdag 5 april via onderstaande link inschrijven. Zijn er hierna nog plekken over voor niet-leden, dan geldt het principe ´first come, first serve´. Wees er dus snel bij!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBcbIlK2poL9zaU1Ta2whpUEGRBWiiWSwtaEBM-cd2tKG5AQ/viewform?usp=sf_link