(Nederlands (Dutch)) Borst en Schouders clinic


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Jeroen de Beer geeft ditmaal een clinic over borst en schouders. Wat kun je verwachten?

Je leert over de borstspier, hoe je deze traint en welke oefeningen je in welke verhouding het best kunt doen. Dit geldt ook voor de schouders. Hierbij wordt ook ingegaan op blessurepreventie, want schouders zijn zoals de meesten weten erg blessuregevoelig!

2015-03-17-borst-schouders-clinic

Over de spreker

Jeroen de Beer is lid van het eerste uur van Spartacus en deelt graag zijn kennis over zijn grootste passie: het werken aan zijn droomlichaam, oftewel bodybuilding. Er zijn weinig onderzoeken die hem ontgaan zijn over zowel krachttraining als voeding en daarbij moedigt hij anderen ook aan om kritisch naar de wetenschap te kijken. Dit alles resulteert ook in zijn trainingsfilosofie: Waarom zou je je niet 100% inzetten en je tijd verspillen in de gym?

Geen lid?

Geen probleem! Onze theoretische clinics zijn gratis toegankelijk en zijn ideaal voor je om kennis te maken met onze vereniging.