(Nederlands (Dutch)) Beach Body Contest & Vetmeting


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Beachboys and beachbabes!

De jaarlijkse Spartacus Beach Body Contest gaat weer van start! Wie zal dit jaar de meeste fysieke vooruitgang boeken en de beker van 2017-2018 winnen?!

Op 9 november wordt er een 7-punts vetmeting gedaan en is er de mogelijkheid om foto’s te laten maken van jouw fysiek. Aan het einde van het collegejaar (in juni) zal dit opnieuw worden gedaan., zodat je kunt kijken hoeveel progressie je hebt geboekt. We willen je graag motiveren om zoveel mogelijk progressie te boeken en degene met de meeste progressie zal daarom ook rijkelijk beloond worden!

Tussentijds zal er nog een vetmeting en fotomoment plaatsvinden, zodat je je progressie vast kunt zien en/of eventueel je doelen bij kan te stellen. Klinkt dit nou heel leuk, maar vind je het lastig om je doelen te bepalen? Of weet je niet precies hoe je het beste naar jouw doel kan werken? Geen probleem, wij hebben een aantal begeleiders vast gesteld die jou tips kunnen geven in dit proces.

Dit jaar hebben we een aantal dingen veranderd aan de spelregels van de contest. Zo hoef je niet meer maandelijks te loggen en worden de foto’s ook niet op het forum geplaatst. Daarnaast mag je ook alleen je vetpercentage laten meten en foto’s laten maken, zonder mee te doen aan de contest. Ladies go first, dus het is om 19.00 tijd voor de vrouwen en om 19.30 zullen de dames plaats maken voor de heren.

Side note: voor een zo accuraat mogelijke meting is het van belang dat je die dag niet getraind hebt. Daarnaast voor de heren: doe de vetmeters een lol en trim je borst en rug even netjes 😉

De locatie van de vetmeting & foto’s zal nader bekend worden gemaakt.
Wil je lid worden van T.S.K.V. Spartacus? Ga dan naarhttps://tskvspartacus.nl/lid-worden/inschrijven/