(Nederlands (Dutch)) Beach Body Contest Vetmeting


Event Details


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Beachboys and beachbabes!

De jaarlijkse Spartacus Beach Body Contest gaat weer van start! Wie zal dit jaar de meeste fysieke vooruitgang boeken en de beker van 2018-2019 winnen?!

Op 7 november wordt er een 7-punts vetmeting gedaan en is er de mogelijkheid om foto’s te laten maken van jouw fysiek. Aan het einde van het collegejaar (in juni) zal dit opnieuw worden gedaan., zodat je kunt kijken hoeveel progressie je hebt geboekt. We willen je graag motiveren om zoveel mogelijk progressie te boeken en degene met de meeste progressie zal daarom ook rijkelijk beloond worden!

Tussentijds zal er nog een vetmeting en fotomoment plaatsvinden, zodat je je progressie vast kunt zien en/of eventueel je doelen bij kan te stellen. Klinkt dit nou heel leuk, maar vind je het lastig om je doelen te bepalen? Of weet je niet precies hoe je het beste naar jouw doel kan werken? Geen probleem, wij hebben een aantal begeleiders vast gesteld die jou tips kunnen geven in dit proces.

Je mag ook alleen je vetpercentage laten meten en foto’s laten maken, zonder mee te doen aan de contest.

Side note: voor een zo accuraat mogelijke meting is het van belang dat je die dag niet getraind hebt. Daarnaast voor de heren: doe de vetmeters een lol en trim je borst en rug even netjes 😉

De locatie van de vetmeting & foto’s is ruimte 1a.
De vrouwen zijn van 20:00 – 21:00 en de mannen van 21:00 – 22:00
Lidmaatschap van T.S.K.V. Spartacus is verplicht om deel te kunnen nemen aan deze vetmeting. Ben je nog geen lid? Ga dan naar https://tskvspartacus.nl/lid-worden/inschrijven/