Committees

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Commissies nemen een belangrijke plaats in in onze vereniging. Op deze pagina stellen we ze aan je voor samen met de leden.

Interesse om actief te worden? Nieuwe commissieleden zijn altijd welkom. Neem contact op!

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie verzorgt alle gezelligheidsactiviteiten. Borrels, barbecues, bier, poolen, sushi, weekendje weg, bowlen, stappen, films en meer.

Activiteitencommissie 2018-2019

Commissaris: Lotte
Bestuursbuddy: Joris
Leden: Jonas, Britt, Jony, Elise en Lotte

Social Media & Promotie commissie

Deze commissie verzorgt de promotie van Spartacus en al onze activiteiten! Zij zorgen er voor dat Spartacus goed vertegenwoordigd is op alle social media platforms, waaronder Instagram en Snapchat. Daarnaast organiseren zij promo-activiteiten door het jaar heen om onze vereniging op de kaart te zetten. Bovendien vormen zij het gezicht van Spartacus en zijn ze dus vaak in de promofilms te bewonderen!

Social Media & Promotie Commissie 2018-2019

Bestuursbuddy: Stephanie
Leden: Lotte, Kevin, Sanne, Paul, Peter en Ezra

Commissie Bouw

Deze commissie verzorgt het fysieke werk en hebben ons al voorzien van een spijkerbroekhang stellage voor de TOP week, deadliftplatformen voor in het SC en een wedstrijdplankier volgens IPF specificaties.

Commissaris: vacant
Bestuursbuddy:
Leden:

Powerliftingcommissie

Deze commissie onderhoudt het contact met de powerliftingbond, onze wedstrijdleden en heeft de leiding over de organisatie van zowel landelijke als interne wedstrijden. Ook zorgen ze dat het scorebord in de gym altijd up-to-date is.

Commissaris: ?
Bestuursbuddy: Di Ke en Mart
Leden: Lotte, Mitchel, Ryan, Sven en Willem

Tech Team

Het Tech Team draagt zorg voor de website, het forum, het inschrijfsysteem en de e-mailinfrastructuur. Hierbij hoort de ontwikkeling, het up-to-date houden, de optimalisering en het voorkomen van downtime van onze systemen.

Leden: Chris en Mart

Tech Team lid in actie

Op de foto is Tech Team lid Chris in actie te zien met een Yoke walk.