Bestuur 2018-2019. Board 2018-2019

Lévi Rijnen
Voorzitter

Heey! Ik ben Joris 24 jaar en studeer Communicatie IEMES in Tilburg. Naast verslaafd te zijn aan Netflix train ik regelmatig. Ook sla ik stapavonden niet over. Ik kijk ernaar uit om dit jaar de functie van vice-voorzitter op mij te nemen en er een geweldig jaar van te maken!

Joris Jansma
Vice-voorzitter

Ezra Scheermeijer
Secretaris

Beste Spartanen,

Mijn naam is Stephanie en ik ben 25 jaar oud. Momenteel volg ik nog één vak van de bachelor Bedrijfseconomie, en hoop ik in februari te kunnen starten met mijn master Marketing Management. Ik ben begonnen met trainen in 2014 en vrijwel snel daarna lid geworden van Spartacus. Ik was in het begin erg onzeker om te gaan trainen in het “krachthonk”, en had daar dus wat hulp bij nodig van de toen aanwezige Spartanen. Ik vergeet mijn eerste meetrain-benentraining gegeven door Jeroen de Beer nooit meer. Ik kon wel janken! Nu 4 jaar verder en een squat-PR van 117,5 kg, wil ik andere beginnende Spartanen diezelfde motivatie meegeven.
Het leukste aan lid zijn van Spartacus vind ik toch wel de clinics/trainingen die er worden gegeven aan de leden door bijv. Pjotr of Sophie. Door mee te doen aan deze trainingen is mijn vorm zoveel verbeterd wat terug te zien is in mijn behaalde resultaten! Na vier jaar volg ik nog steeds zoveel mogelijk clinic/trainingen¸omdat er altijd iets te verbeteren valt!

Ik ben trots dat ik dit jaar de functie penningmeester mag vervullen voor de grootste studenten krachtsport vereniging van de Benelux! Daarnaast zal ik mij ook inzetten voor de Social-Media en Promotie commissie.

Tot ziens in de gym of bij één van onze activiteiten!

Stephanie Rijken
Penningmeester

[:]