Bestuur 2015-2016. Board 2015-2016

V.l.n.r. Mitchel, Pim, Dominique & Chris
V.l.n.r. Mitchel, Pim, Dominique & Chris

Chris Janssen
Voorzitter

Hallo iedereen! Hallo Spartanen!

Naast mijn studie IBA, train ik krachtgericht en zet me graag in voor Spartacus. Al twee jaar sta ik aan het roer van deze jonge vereniging. Eerst als secretaris, toen als voorzitter en natuurlijk al sinds de oprichting als actief lid. Van vorig jaar het grootste powerliftevenement in Nederland organiseren tot het maken van de deadliftplankiers voor in onze gym, bekijk hier bij “De eerste jaren” waar ik allemaal nog meer bij betrokken ben geweest.

Als voorzitter is voor mij de taak weggelegd de vereniging in goede banen te leiden. Momenteel groeien we van een nieuwe vereniging naar één die niet meer uit het Tilburgse studentenleven weg te denken is.  Hierbij proberen we de bekende kwaliteit van Spartacus te waarborgen, maar ook het sociale aspect een plaats te geven. Nieuwe leden genieten een warm welkom en ook de bestaande voelen zich bij ons thuis. Dit alles is alleen maar mogelijk dankzij de vele actieve en betrokken leden die dit mogelijk maken en dat maakt mij trots!

Mijn doel dit jaar is iedere student bekend maken met onze geliefde krachtsport en de daarbij behorende “Spartacus Experience”. Samen met mijn bestuur en al onze commissies kan dit niet anders dan succesvol worden! Tot in de gym!

Dominique van Deursen
Vice-voorzitter

Hey!
Ik ben Dominique, ben 20 jaar en ik begin dit jaar aan het derde jaar van de opleiding Organisatiewetenschappen.
Zo’n twee jaar geleden heb ik de kick van krachttraining ontdekt en train ik bij het Sportcentrum van de Universiteit. Ik heb voorheen een aantal jaar Jiujitsu ‘Asian-Style’ gedaan, wat erg leuk was, maar toen ik een training Braziliaans Jiujitsu had gevolgd was ik verkocht aan het full contact sparren. In deze Zuid-Amerikaanse stijl gaat het er wat harder aan toe (no worries, ‘k ben geen agressieveling) en met binnenkort mijn eerste competitie op de planning ben ik daar erg fanatiek mee bezig.
Toen ik net begonnen was met BJJ deed ik vooral ter ondersteuning aan krachtsport. Ik trainde voornamelijk op sterker en explosiever worden, maar toen Sven mij overhaalde om aan een wedstrijd powerliften deel te nemen kon ik het niet laten om daar óók een keer een kijkje te nemen. Met als gevolg een kwalificatie voor het NK Powerliften, had ik er ineens een nieuwe hobby bij.

Toch waren dat nog niet genoeg leuke dingen: ik heb besloten om van dit jaar een bestuursjaar te maken, en dat natuurlijk wel bij Spartacus! Mijn functie in het bestuur is vice-voorzitter en dit jaar zal ik er samen met de Activiteitencommissie voor zorgen dat er veel toffe dingen voor jullie op de planning staan. Ik heb er zin in!

Pim Mertens
Secretaris

Hallo!

Ik ben Pim Mertens en ik ben 21 jaar oud. Ik ben dit collegejaar begonnen aan het derde jaar van mijn studie Fiscale Economie aan de UvT. Als het goed is rond ik deze studie dit jaar dus af. Ik ben dol op muziek en theater. Ik beoefen helaas geen van beide, maar ik ben regelmatig te vinden in het theater of poppodium. Ik ben eigenlijk nooit echt een sporter geweest, maar nadat ik mijn eerste dumbbell kreeg ben ik helemaal om! Bodybuilden/krachttraining is helemaal mijn ding geworden! Ik ben daarom ook vrijwel meteen bij Spartacus gegaan toen ik aan mijn studie begon. Vorig jaar ben ik begonnen met me actiever inzetten voor Spartacus door commissaris te worden van de Media & Design Commissie en een beetje te helpen bij het Tech Team. Dit jaar neem ik het stokje van Michel over als Secretaris. Ik heb er zin in en wil deze mooie vereniging verder helpen naar een sterke vereniging die voor iedereen toegankelijk is!

Tot snel in de gym!

Mitchel Leunissen
Penningmeester

Hey allen!

Net als Chris zien jullie mijn naam dit jaar weer in het bestuur van Spartacus. Na zeer genoten en veel geleerd te hebben van mijn eerste jaar als een van de eindverantwoordelijken van de vereniging, zal ik in mijn tweede jaar als bestuurder van T.S.K.V. Spartacus wederom de functie van penningmeester vervullen. Afgelopen jaar zijn we onder andere overgestapt op een automatisch incassosysteem voor onze leden, hebben we ABN verlaten en zijn we overgestapt naar RABO en gebruiken we sinds kort Davilex als boekhoudprogramma. Deze veranderingen zijn voor Spartacus stappen die ons steeds dichter naar de top brengen.

Dit jaar wil ik als persoon wederom het meeste uit mezelf halen in het sportcentrum van TiU. Als zogenoemde ‘powerbuilder’ wil ik goed presteren qua aesthetics én kracht. Elke dag moet ik beter zijn dan de dag ervoor. Het is een proces waarbij geduld een schone zaak is, maar na verloop van tijd zal het resultaat er niet om liegen. Na het meehelpen met het organiseren van een powerliftwedstrijd begon het bij mij een beetje te kriebelen en allicht zullen jullie mij binnenkort zelf nog een wedstrijd mee zien draaien.

Dit gezegd hebbende, ga ik ervan uit dat we met het nieuwe bestuur op dezelfde manier door kunnen gaan om van Spartacus een nog betere, gezelligere, bekendere, grotere, leerzamere en krachtigere vereniging te maken binnen het Tilburgse verenigingsleven en dat dit jaar weer zo geslaagd zal zijn als het vorige!