The Board of 2014-2015. Bestuur 2014-2015

Bestuur 2014-2015. Vlnr: Camiel, Michel, Chris, Mitchel
Bestuur 2014-2015. Vlnr: Camiel, Michel, Chris, Mitchel

Bestuur 2014-2015

Chris Janssen
Voorzitter

Hallo allemaal! Dit jaar heb ik de eer onze vereniging voor te mogen zitten. Als actief lid van het eerste uur heb ik me altijd al ingezet voor de vereniging als commissaris van de Tech Team commissie. Vorig jaar heb ik daarnaast als secretaris de fundamenten van de vereniging verstevigd en de basis gelegd voor een actieve en sterke vereniging. Denk hierbij aan het bedenken van het nieuwe logo, de reglementen in orde maken en de in gebruik name van nieuwsbrief, kalender en project management software. Het allertrotste ben ik op de prominente plaats die commissies in onze vereniging hebben gekregen. Dit toont dat we met z’n allen een mooie en actieve vereniging hebben neergezet. Andere succesvolle projecten van mij zijn het nieuwe volautomatische inschrijf- en betalingssysteem voor leden, ons lidmaatschap bij de Koninklijke Nederlandse Krachtsport Federatie en natuurlijke het organiseren van onze eerste Powerliftwedstrijd!
Dit bestuursjaar zal voor mij de nadruk liggen bij onze leden en het doorzetten van de groei van onze vereniging. Samen met Michel, Mitchel, Camiel en natuurlijk al onze enthousiaste leden gaat het weer een mooi jaar worden. Daarnaast hoop ik dit jaar ook mijn studie IBA af te maken.
Tot snel in de gym!

Michel van Gelder
Secretaris

Jooee!
Mijn naam is Michel van Gelder, ben 22 jaar en ben inmiddels master student. Ik ben 4 jaar geleden begonnen aan de bachelor Econometrie, die ik afgelopen collegejaar heb afgerond, en ik start nu met de master Operations Research and Management Science in Tilburg.
Ik heb tot mijn 18e altijd gevoetbald, en ook een aantal jaren hiervan getennist. Op m’n 18e ben ik met allebei gestopt vanwege blessures en omdat ik er ook wel een beetje klaar mee was. Ik voetbal of tennis nog wel incidenteel, en doe verder nog wat aan squashen, gitaar spelen en snowboarden in de winter, maar krachttraining/bodybuilding is toch wel mijn grootste passie geworden. Ik ben er na de middelbare school mee begonnen, en ben er sindsdien meer en meer mee bezig geraakt. Was daarom ook nagenoeg gelijk bij de oprichting lid geworden van TSSV Spartacus.
Na een tijdje lid te zijn leerde ik steeds meer mensen kennen, ontstonden vriendschappen en daardoor groeide mijn interesse alleen maar. Daarom besloot ik vorig jaar al dat ik graag in het bestuur wilde, en wil ik het ook graag nog een jaartje doen! Vorig jaar was ik Penningmeester, en dit jaar ga ik de rol van Secretaris vervullen. Ik hoop dat we de stijgende lijn die er sinds het begin al in zit vast kunnen houden, en Spartacus daarmee nog gezelliger, groter en geliefder kunnen maken!

Mitchel Leunissen
Penningmeester

Hey allemaal!

Ik zal mezelf eens voorstellen. Ik ben Mitchel Leunissen, 22 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Maastricht. Ik ben dit collegejaar begonnen aan mijn 5e jaar bedrijfseconomie op de uni, alles op ’t gemakske. Naast Spartacus ben ik ook lid van Plato en Heerendispuut Excessive.
Tot mijn 16e heb ik gevoetbald, toen vond ik het wel goed geweest. Vanaf dat moment ben ik me steeds meer gaan interesseren in krachtsport en bodybuilding. Ik kreeg m’n ouders zo ver om een bankdrukbankje en wat gewichten voor me te halen en vanaf dat moment zat ik vaak op zolder te benchen en curlen. Sinds 2/2.5 jaar ben ik er echt serieus mee bezig en dit wil ik nog wel even volhouden. Naast gewichten tillen heb ik een hele tijd gesquasht, een halfjaartje gebadmintond en een jaartje lessen jiujitsu en karate gevolgd. Dit was leuk voor even, maar in de gym voel ik me pas echt thuis! <3
Dit jaar zal ik binnen het bestuur van Spartacus de functie van penningmeester overnemen van Michel. Als je naar jezelf kijkt in de spiegel zie je er nooit groot genoeg uit. Zo zie ik Spartacus ook, er is altijd ruimte om groter, sterker en beter te worden. Ik kijk enorm uit naar dit jaar en heb er vertrouwen in dat de gains gaan komen!

Camiel Roex
Coördinator activiteiten

Hoi!
Mijn naam is Camiel en ik ben 20 jaar oud. Ik ben (derdejaars) student Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de UvT. Mijn hobby’s zijn krachtsport, gitaar spelen, muziek luisteren, gamen en voetbal kijken. Ik heb 10 jaar gevoetbald maar door blessures en verplichtingen ben ik er op mijn negentiende mee gestopt. Ik wilde wel blijven sporten en ben toen bij het sportcentrum van de universiteit begonnen met wat fitnessapparaten. Ik vond het al gauw leuk en ben toen na een maand lid geworden bij Spartacus, waar ik enorm veel geleerd heb en binnen een korte tijd al veel goede vrienden gemaakt heb. Mijn functie in het bestuur is Coördinator (activiteiten). Deze functie sluit perfect aan bij mijn studie omdat ik ervoor zal zorgen dat de communicatie tussen de commissies en het bestuur vloeiend gaat verlopen. Ik heb er veel zin in dit jaar en ik denk dat we Spartacus weer een niveautje hoger kunnen tillen met dit bestuur!