The Board of 2013-2014. Bestuur 2013-2014


Left to right: Chris, Michel and Rik

Rik Philippen
Chairman

Chris Janssen
Secretary

Michel van Gelder
Treasurer


V.l.n.r. Chris, Michel en Rik

Rik Philippen
Voorzitter

Mijn naam is Rik Philippen, een 22 jarige student te Tilburg. Eind 2012 kwam ik in Tilburg vanwege de studie Human Resource Studies. Na 1 dag had ik een sportkaart en besloot ik meteen om me in te schrijven bij T.S.S.V. Spartacus! Na een aantal weken fanatiek lid te zijn, bleek er een bestuurwissel te komen. Ik werd secretaris. Nu, in 2013, neem ik het voorzitterschap op me. Naast krachttraining ben ik erg veelzijdig op het gebied van sport. Zo kan ik wel genieten van voetbal, volleybal, basketbal, snowboarden, skiƫn en noem maar op. Dit bestuursjaar staat voor mij in het kader van sportief, doeltreffend en gezellig!

Chris Janssen
Secretaris

Momenteel studeer ik IBA aan de universiteit en sport al een aantal jaren in het Sports Center. Naast lid van het eerste uur ben ik ook altijd actief lid geweest bij Spartacus. Zo heb ik namens de Tech Team commissie de Spartacus website en infrastructuur gemaakt en bijgehouden. Aangezien onze vereniging nog vrij jong is, zijn mijn doelen voor dit bestuursjaar het zorgen voor de fundamenten van een brede, gezellige vereniging. Denk hierbij aan het automatiseren en verbeteren van zoveel mogelijk zaken, de reglementen in orde maken en samen met Rik en Michel zoveel mogelijk leden bij de vereniging betrekken met behulp van commissies.

Michel van Gelder
Penningmeester

Ik ben Michel van Gelder, 21 jaar en studeer Econometrie in Tilburg.
Oorspronkelijk kom ik uit een dorp in Gelderland, maar heb gelukkig wel de vertrouwde zachte G van huis uit meegekregen. Eigenlijk ben ik gelijk na de oprichting van TSSV Spartacus lid geworden. Langzaamaan werd ik actiever op het gebied van krachttraining, leerde ik meer mensen kennen, en nu ben ik de penningmeester voor t schooljaar 2013-2014.
Voor ik krachttraining ging doen heb ik jarenlang aan voetbal en tennis gedaan, wat ik nu nog wel eens doe. Ook squash ik regelmatig en ga ik het liefst ieder jaar wel een keer snowboarden. Verder ben ik voor elke balsport wel te porren om een keer mee te doen. Hopelijk kan ik mijn enthousiasme in sport overbrengen en er een mooi bestuursjaar van maken!