The Board of 2011-2012. Bestuur 2011-2012

The board consists of 3 dedicated members. We aim to develop Spartacus into a fully operational and appreciated association within Tilburg.

Bestuur 2012
Bestuur 2012

Chairman
Sjoerd van der Zee

Treasurer
Tijn Schraa

Secretary
Jeroen de BeerHet bestuur van T.S.S.V. Spartacus bestaat uit 3 toegewijde leden. Met z’n drieën streven we ernaar Spartacus zo snel mogelijk tot een volledig operationele, wijd erkende en vooral gewaardeerde vereniging te ontwikkelen.

Bestuur 2012
Bestuur 2012

Voorzitter: Sjoerd van der Zee
Penningmeester: Tijn Schraa
Secretaris: Jeroen de Beer

Het eerste jaar stond in het teken van het werven van leden, het creëren van naamsbekendheid, het opzetten van een organisatiestructuur en het organiseren van activiteiten zodat leden net als het bestuur hart voor de vereniging kregen.  Spartacus moest en zou geen eendagsvlieg zijn maar een essentieel en wezenlijk onderdeel van studentensport Tilburg worden. Hoogtepunt  was deelname aan de TOP-week waarbij Spartacus niet onopgemerkt gebleven is, verbintenissen gelegd zijn met andere verenigingen en de nieuwe lichting studenten warm gemaakt is voor een lidmaatschap Spartacus. Na een succesvol jaar was er een degelijke fundering om op voort te borduren en zo kon Sjoerd van der Zee het stokje met een gerust hart overgeven aan de nieuwe voorzitter; Jeroen de Beer. Een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen….