(Nederlands (Dutch)) T.S.K.V. Spartacus naar de World University Powerlifting Cup!

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Deze week vindt de World University Powerlifting Cup plaats in Pilsen, Tjechië. De delegatie van Tilburg University bestaat dit jaar uit onze Jie Yi, Tamara, Li en Mart. Dominique is helaas geblesseerd.

Onder leiding van bondscoach en trainer Pjotr van den Hoek zullen zij hier Tilburg University gaan vertegenwoordigen. Ook zijn vanuit ons aanwezig de assistent-coaches Dominique, Mitchel, Peter en Sven.

Li Hu op het NK Junioren 2018.

Powerlifting is de krachtsport waarbij je zo veel mogelijk gewicht verzet bij de squat, bench press en deadlift. Iedere atleet krijgt hiervoor per discipline drie pogingen om deze correct uit te voeren. Tijdens de WUPC strijden studenten van de gehele wereld om het hoogste totaal op deze oefeningen in hun gewichtsklasse te behalen. Hoe hoger deze totalen hoe meer punten voor onze universiteit!

Wedstrijdschema

Maandag 9 juli 16:00 uur

 • Jie Yi Wu Chen
  52.0 kg klasse

Donderdag 12 juli 11:00 uur

 • Tamara Jetten
  84.0 kg klasse

Donderdag 12 juli 15:00 uur

 • Li Hu
  83.0 kg klasse

Vrijdag 13 juli 11:00 uur

 • Mart Siemerink
  93.0 kg klasse

Volg de wedstrijd!

Volg de wedstrijd live via: http://goodlift.info/live.php

Ook zal er verslag gedaan worden via onze Instagram account: @tskvspartacus