(Nederlands (Dutch)) Nieuw ledenvoordeel: GAINS eiwitrepen

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Het zal de oplettende bezoeker van onze website misschien al zijn opgevallen: Spartacus heeft er weer een ledenvoordeel bij! Vanaf nu kunnen Spartanen met speciale ledenkorting eiwitrepen bestellen bij stijnenkris.nl. Deze twee studenten uit Nijmegen zijn een paar jaar geleden begonnen met het maken van eiwitrepen als hobby, en hebben sinds kort een onderneming gestart die eiwitrepen produceert met de prikkelende naam GAINS. Leden van Spartacus kunnen een korting van 20% op hun bestelling ontvangen. Lees voor alle details en voorwaarden deze pagina allereerst wel goed door!