(Nederlands (Dutch)) Dominique genomineerd voor Wall of Fame!

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Bij Spartacus zijn wij trots op onze ex-voorzitter Dominique van Deursen! In haar tijd als (vice-)voorzitter heeft zij namelijk niet alleen onze vereniging goed bestuurd en haar bachelor keurig afgerond, maar heeft ze ook geregeld goede wedstrijden gedraaid. Tevens is ze momenteel actief lid namens de Activiteiten commissie en bezoekt ze nog altijd trouw vrijwel al onze activiteiten.

Dominique in actie op de DRC Cup in Tilburg

Voor haar prestaties met onder andere een tweede plek op het World University Powerlifting Cup in Zuid-Afrika is Dominique genomineerd voor de Wall of Fame. Zij maakt nu kans om haar naam vereeuwigd te zien worden in het Tilburg University Sports Center. Een hele mooie eer natuurlijk! Maar winst is allerminst zeker. Wij willen daarom al onze studerende websitebezoekers oproepen een stem uit te brengen op onze Dominique! Dit kan via onderstaande link:

https://wof2017.weebly.com/vote.html.

Nog maar twee dagen tijd om te stemmen, dus haast is geboden!

Dominique met een tweede plek op de World University Powerlifting Cup in Zuid-Afrika