(Nederlands (Dutch)) Presentatie indeling krachtapparatuur: voor en door studenten

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Begin februari heeft Spartacus een presentatie gehouden voor het management van het Sports Center, de fitnessinstructeurs en vertegenwoordigers van Technogym, Life Fitness en Move2Live. Deze presentatie is gegeven door Michel van Gelder, Pim Mertens en Chris Janssen.

In deze presentatie hebben wij onze visie over krachtsport voor studenten gegeven en hoe dit in onze ogen past binnen het beleid van het Sports Center. Gedurende de gehele presentatie stond ‘de natuurlijke stroom’ centraal, waarmee wij beogen om het sporten voor iedereen, van beginner tot gevorderde, leuk en uitdagend te houden. Met dit in het achterhoofd hebben we de vereiste soorten apparaten gepresenteerd en welke eisen hieraan gesteld moeten worden. Deze eisen dienen de hoofddoelen: eenvoud, (multi)functionaliteit en veiligheid.

De presentatie is erg goed ontvangen door zowel het Sports Center als door de leveranciers. Wij bedanken daarbij iedereen voor hun aanwezigheid en het actief meedenken. Deze dag heeft al vervolg gekregen en belooft veel goeds voor de toekomst. In 2018 zal uiteindelijk alle apparatuur vernieuwd worden.

Benieuwd naar wat er precies besproken is met deze presentatie en wil je up-to-date blijven van het traject naar nieuw apparatuur dat deze presentatie aan de gang heeft gebracht? Op ons forum is de presentatie met notulen terug te vinden. Let op! Deze sectie is wel alleen toegankelijk voor onze leden. Nog geen lid? Dit kan gewoon online en je steunt ons door samen het Sports Center te verbeteren!