(Nederlands (Dutch)) T.S.S.V. Spartacus heet nu T.S.K.V. Spartacus

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Spartacus heeft succesvol de naamswijziging afgerond van Tilburgse Studenten Sport Vereniging Spartacus naar Tilburgse Studenten Krachtsport Vereniging Spartacus!

Per unaniem besluit van de ALV afgelopen 17 juni werd ervoor gekozen de naam van onze vereniging herkenbaarder te maken. Ook is de vereniging nu landelijk conform de namen van andere studenten krachtsport verenigingen.

Adreswijzigingen

Dit betekent dat per heden ons websiteadres en onze e-mailadressen gewijzigd zijn. Onze website bevindt zich nu op https://tskvspartacus.nl en als gevolg daarvan eindigen alle e-mailadressen nu ook op @tskvspartacus.nl.

Onze Tech Team commissie heeft op dit nieuwe webadres ook direct versleuteling geactiveerd. Dit is herkenbaar aan het slotje in de adresbalk. Iedereen kan zich nu met een gerust hart inschrijven als lid of voor onze activiteiten.

De oude adressen zullen voor onbepaalde tijd blijven functioneren en sturen door naar de nieuwe adressen.

Dankwoord

De statutenwijzing is gesponsord door Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Wij danken hen en in het bijzonder mevrouw mr. Carpay voor deze mogelijkheid. Dankzij haar uitstekende zorgen zijn ook onze statuten weer in overeenstemming met onze algemene voorwaarden!

Dit hele proces is in werking gezet door en begeleid vanuit de Gemeente Tilburg. Zonder hen was dit nooit mogelijk geweest. Daarom bedanken wij ook graag Sport Support Tilburg en Verenigingsondersteuning Tilburg voor hun hulp aan Spartacus!

Bedankt!