(Nederlands (Dutch)) Jeroen de Beer onderscheiden als erelid

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Op de afgelopen Algemene Ledenvergadering van 17 sept is Jeroen de Beer door het bestuur benoemd als erelid.

Deelnemend aan het oprichtingsbestuur en later als voorzitter heeft Jeroen gezorgd voor de nodige kennis binnen Spartacus en doet dat nog steeds. In de vorm van het geven van 50+ clinics, organiseren van trainingen en het motiveren van Spartanen heeft hij sinds de oprichting continu zijn passie voor de sport laten zien. Voor de meesten onder ons gaat zijn filosofie “Waarom zou je niet 100% je best doen en je tijd verspillen in de gym?” dan ook gepaard met herinneringen aan mooie trainingen. Naast getalenteerd spreker en gemotiveerde atleet, was het ook vaak Jeroen die iedereen samen bracht. Kortom, zonder Jeroen zou Spartacus nooit kunnen zijn waar we nu zijn.

Jeroen, van harte gefeliciteerd en bedankt voor al je inzet!

Ondertussen werkt Jeroen fulltime als (bodybuild)fotograaf! Volg en boek hem via Instagram of bezoek zijn website op jeroendebeerfotografie.nl.

Dominique feliciteert Jeroen en geeft het cadeau.
Vicevoorzitter Dominique feliciteert Jeroen en geeft het cadeau.
Spartacus Manchetknopen!!
Spartacus Manchetknopen!!