(Nederlands (Dutch)) Nieuwe sponsor: Uzuma!

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Sinds kort hebben wij een nieuwe sponsor: Uzuma!

Zij maken slow juice, ook wel bekend als koudgeperst sap. Hierbij persen zij groente en fruit, zonder dat er hitte of pasteurisatie aan te pas komt tot een lekker vers sap. Dankzij hun speciale slow-juice hoge druktechniek blijft het tot wel 21 dagen houdbaar!

uzuma

Het drinken van Uzuma is een bijzondere ervaring. Een ervaring die bijdraagt aan jouw gezondheid. De basis van Uzuma is gezonde groente. Véél groente, in combinatie met fruit. Uzuma voegt verder helemaal niets toe aan haar sappen. Geen geur-, kleur- of smaakstoffen. Helemaal niets… Alleen zó ervaar je de 100% pure kracht van de natuur. Met Uzuma brengen we een gezonde levensstijl op een eenvoudige manier dichterbij. Uzuma green juice ontstaat niet uit het centrifugeren van groente en fruit maar uit het innovatieve slow juice proces. Je profiteert daarom van het maximale behoud van vitaminen en mineralen.

Dus ben jij die student die net wat meer weerstand nodig heeft? Die net wat te weinig groente en fruit eet? Zoek je een handige en snelle oplossing die niet ten koste gaat van je tijd om te studeren? Kijk dan snel op Uzuma.nl.