(Nederlands (Dutch)) Spartacus zeer betrokken bij het Sports Center!

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

T.S.S.V. Spartacus was onlangs uitgenodigd om mee te denken over de herinrichting van het fitnessgedeelte van het Sports Center. Samen met de fitnesssectie en het management hebben we besproken wat de wensen van de sporters zijn en hoe we dit mogelijk kunnen realiseren. De vraag naar meer materiaal en ruimte voor vrije gewichten werd begripvol ontvangen. Wanneer de verbouwing klaar is, hopen we een mooi sportcentrum te hebben die verdere groei toestaat van zowel krachtsport als Spartanen.

Daarnaast neemt Spartacus nu deel aan de tweewekelijkse klankbordgroep. Peter neemt namens ons deel aan dit gebruikersoverleg. Hier discussieert hij mee over de verbouwing van het Sports Center en alles wat daar mee samenhangt!

Wij bedanken het Sports Center en FOSST voor deze mogelijkheden!