BossersVlees Barbecueschotels!!

De zomer is in volle gang! Daarom biedt BossersVlees speciaal voor leden van TSSV Spartacus barbecueschotels aan tegen gereduceerde prijs!

Ze komen in 3 varianten:

  •  Barbecue vleesschotel: van 9,98 per kilo voor 8,49 p/kg.Keuze uit: Varkensspies gemarineerd, kipspies gemarineerd, 2 satéstokjes gemarineerd, kipfilet gemarineerd, varkensfilet dunne lapjes, shaslicks met paprika, hamburger gegrild, barbecueworst voorgekookt, beenhamschijf gegrild, hawaisticks met ananas, beefburgers puur rundvlees, karbonade van de schouder, kipdrumsticks, gekruide speklappen, spare ribs, runderbiefstuk gemarineerd, kalkoenfilet gemarineerd.
  • Barbecue vleesschotel de luxe: van 15,98 per kilo voor 14,50 p/kg.Met onder andere: Lambskarbonade gemarineerd, kalfsbiefstuk gemarineerd, varkenshaas gemarineerd, entrecote gemarineerd, biefstukspies gemarineerd, kalfsspies gemarineerd, kipshaslick met paprika.
  • Barbecue visschotel: van 19,95 per kilo voor 18,50 p/kg.Met onder andere: Zalmspies, garnalenspies, pangaspies, zalmforelspies, wilde zalmspies, zalm-kabeljauwspies, zalm-pangaspies.

Laat vooraf je Spartacuskortingskaart zien!